11/1 (2)

       Колоноподібна гібридна форма яблуні ранньозимового строку дозрівання, отримана від схрещування сорту Городищенське та суміші  пилку КВ19+КВ27.
       Дерева середньоморозостійкі, сильнорослі, слабостійкі до борошнистої роси та парші.  
       Плоди округло-конічні, ребристі в зоні чашечки, масою 150-180г, жовті із  червоним рум’янцем на 1/2-2/3 поверхні плоду, оржавлені, вкриті незначним сизим восковим нальотом. М’якуш кремовий, середньої щільності та соковитості, дрібнозернистий, ароматний, соковитий, гармонійного кисло-солодкого смаку.
       Знімальна стиглість плодів настає в середині вересня, споживча-в жовтні. В холодильнику плоди зберігаються до січня.