Болеро
Колоноподібний сорт ранньозимового строку дозрівання.
Дерево середньоросле, малогабаритне та компактне, помірноморозостійке та високостійке до хвороб. Крону утворюють численні розгалуження плодових утворень та пагонів, розміщених по всій довжині стовбура. Цвіте в ранньо-середні строки. На підщепі 54-118 в пору плодоношення вступає на другий-третій рік після садіння в сад. Схильний до періодичності плодоношення. Продуктивність висока - 80-100 т/га або 5-6 кг з дерева, а при підвищеному догляді на дачних ділянках урожай зростає удвічі - втричі.
Плоди одномірні, округло-плескаті, слабкоасиметричні, жовто-зелені з незначним розмитим рожевим рум’янком на сонячній стороні, середнього та вище за середній розміри. М’якуш соковитий, кремовий, духмяний, дрібнозернистий, ніжний, гармонійного кисло-солодкого, десертного смаку.
Знімальна стиглість настає в першій половині вересня. В холодильнику плоди зберігаються 3-4 місяці. Яблука придатні для споживання в свіжому вигляді та всіх видів домашньої переробки.


Дерево середньоросле, малогабаритне та компактне, помірноморозостійке та високостійке до хвороб. Крону утворюють численні розгалуження плодових утворень та пагонів, розміщених по всій довжині стовбура. Цвіте в ранньо-середні строки. На підщепі 54-118 в пору плодоношення вступає на другий-третій рік після садіння в сад. Схильний до періодичності плодоношення. Продуктивність висока - 80-100 т/га або 5-6 кг з дерева, а при підвищеному догляді на дачних ділянках урожай зростає удвічі - втричі.
Плоди одномірні, округло-плескаті, слабкоасиметричні, жовто-зелені з незначним розмитим рожевим рум’янком на сонячній стороні, середнього та вище за середній розміри. М’якуш соковитий, кремовий, духмяний, дрібнозернистий, ніжний, гармонійного кисло-солодкого, десертного смаку.
Знімальна стиглість настає в першій половині вересня. В холодильнику плоди зберігаються 3-4 місяці. Яблука придатні для споживання в свіжому вигляді та всіх видів домашньої переробки.